Lamborghini Huracan LP 610-4 jako nová posila italské policie

Silniční piráti v Itálii to od dnešního dne budou mít v Itálii velice těžké, italská policie totiž dostala od firmy Lamborghini policejně vybavený supersport Huracan LP 610-4.

Ten je určen k náhradě za policejní Lamborghini Gallardo a tak nový zástupce Huracan LP 610-4 Polizia dostal tradiční modro bílé zbarvení karoserie,  čtyři sirény a LED majáky. Zatímco vysoce výkonné policejní vozy jsou obvykle jen módním trendem v Saudské Arábii, i Itálie nezůstává jak je vidno pozadu.  Policejní  Huracan LP 610-4 Polizia je vybaveno kamerovým systémem, který používá kameru a palubní počítač k zaznamenání podezřelých aktivit, jako je například kradené vozidlo, jiné poznávací značky či další. 

Policejní Huracan je dále vybaven pouzdry na služební zbraně, policejním rádiem, defibrilátorem a chladicím systémem, který může být použit pro přepravu životně důležitých orgánů. Kromě všech výše uvedených zařízení, se tím nejdůležitějším stává 5,2-litrový motor V10, který poskytuje výkon 610 koní a 560 Nm točivého momentu. Motor je napojen na sedmistupňovou převodovkou se dvěma spojkami a vůz využívá standardně pohon všech kol. 

Zdroj: Lamborghini 


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy