Ze servisu Mercedesu jedině vrtulníkem

mercedes-benz s | foto: Mercedes-Benz

Každý z nás jezdí do servisu. Někdo občas, jiní častěji. Občas tam musíme auto nechat na delší dobu a pak nám přijde vhod, když nás odvezou zpátky domů, popřípadě půjčí náhradní automobil. V jednom servise to je ještě trochu jinak…

Pokud by jste vlastnili Mercedes-Benz v Australii konkrétně v městě Melbourne, mohli by jste se ze servisu cestovat vrtulníkem. Tamní servis nabízí speciální službu pro své zákazníky. Často tamní majitelé Mercedesů nechávají auto v servisu těstě před cestou mimo Australii, aby během doby, kdy auto nepotřebují, mohli svému čtyřkolovému miláčkovi dopřát péči.

Zmíněná služba je cesta na letiště, speciálním dopravním prostředkem. Za poplatek cca. 5100 Kč vás na letiště expresně dopraví dvoumotorový vrtulník Agusta. Cesta ze středu města, kde se tamní servis Mercedes-Benz nachází, na letiště, trvá pouhé čtyři minuty, což je mnoho násobně rychlejší, nežli autem.

Tato služba je zabezpečována společností Air Melbourne. Dle slov ředitele Mercedesu v Australii Horsta Von Sandena, je toto „nová dimenze vstřícnosti k zákazníkům“. Majitelé S-classů ji jistě ocení, jen budou trochu litovat, že přeci nejeli autem, ve kterém mají daleko více komfortu.

Zdroj: Mercedes-Benz


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy