Zvuk Mansory Veyron Vivere za 74 milionů + VIDEO

Mansory Veyron Vivere je výjimečný supersport. Teprve před rokem si dobyl svou premiéru a my vám dnes přinášíme unikátní video, ve kterém si můžete poslechnout unikátní zvuk motoru W16.

Buggati Veyron patří bezesporu k nejznámějším automobilům světa. Jeho úprava od firmy Mansory byla obdivována na loňském autosalonu v Ženevě. Dnes jsme si pro vás připravili exkluzivní video, na kterém je asi nejlepší fantastický zvuk 1001 koní silného motoru W16, který pohání právě tento konkrétní Mansory Veyron Vivere.

Veyron Vivere od Mansory, se může chlubit jedinečným zadním difuzorem, karosérií z karbonu, několika přívody vzduchu, které jsou tam navíc, nebo atraktivní litá kola. V interiéru jsou nově zabudovaná LED světla, která osvětlují celý interiér. Sedadla, přístrojová deska a výplně dveří jsou kompletně potaženy prvotřídní kůží, stejně tak i volant, který je ještě s karbonovým dekorem.

Mansory si svůj skvost umí ocenit. Švýcarský tuningový úpravce prodává Mansory Veyron Vivere za 3,5 milionu dolarů, což je v přepočtu téměř 74 milionů korun.

Zdroj: worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy