Ford Mustang z filmu Need For Speed vydražen za částku..

Kdo jste viděl auty nadupaný film Need for Speed, pak vám jistě v paměti utkvěl drsný Ford Mustang, který se stal snem mnoha automobilových fanoušků.

Ford Mustang s továrním body kitem karoserie a s 20“ koly Forgiato se teď dostal do aukce, kde za něj filmaři chtěli utržit co nejvíce. To se jim nakonec opravdu povedlo, protože cena za tohoto krasavce se vyšplhala až na částku 300 tisíc dolarů, kterou za něj zaplatil Dave Flynn z Columbiany v Ohiu.

Při pohledu na samotný vůz každého milovníka rychlých muscle carů zaujme nejen výrazný bodykit, ale také motor, který v tomto případě poskytuje výkon 900 koní! K tomu si přidejte kapotu z uhlíkových vláken s dvojitým nasáváním a nebo větší přívody vzduchu do motorové části.

Podle manažera marketingu pro severoamerickou odnož firmy Ford, Steva Linga, má téměř každý americký občan nějaký zážitek či zkušenost s vozem s koněm ve znaku. Výtěžek z aukce jde na podporu Zdravotního systému Henryho Forda. Ta má na starosti  větší zpřístupnění zdravotní péče běžným lidem, kteří nemají dostatek financí.

Zdroj: Ford

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy