Chystá se výstavba zábavního parku ve stylu série filmů Rychle a Zběsile!

Znáte li sérii filmů Rychle a Zběsile, jejíž poslední díl se brzy objeví v kinech, pak pro vás máme zajímavou zprávu.

Filmové studio Universal Studios Hollywood oznámilo, že chystá výstavbu zábavního parku ve stylu „Rychle a Zběsile ", který má být otevřen už v roce 2015. Součástí masivního investičního plánu za 1,6 miliardy amerických dolarů, je výstavba rychlých a zběsilých atrakcí, které budou určeny pro pravé milovníky adrenalinu a rychlosti. Svou rozlohou pokryje zábavní park na  50.000 čtverečních stop, na které budou k vidění opravdu zajímavé věci!

Tak například zde bude umístěna 360 stupňová 400 stop dlouhá obrazovka "Supercharged" , která návštěvníkům  popíše originální příběh  Rychle a Zběsile. Obrazovka nabídne hyper-realistické speciální efekty a 3D-HD snímky promítané na největší a nejlepší obrazovce na světě. Chybět nebudou ani klasické atrakce a zábavu zde najde opravdu celá rodina, hlavně však mužské pohlaví. 

Sedmý díl filmu Rychle a Zběsila vstoupí do amerických kin 10. dubna roku 2015 a naposled se v něm ukáže zesnulý herec Paul Walker, jenž poměrně nedávno tragicky zahynul při vážné autonehodě. 

Zdroj: FastFurious (Twitter)


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy