Dacia Duster jako zachránce zaseknutého Porsche..

Porsche Macan je prozatím nejnovějším modelem značky a Porsche se ho snaží propagovat jak jen může. S takovou to „reklamou“ ale jistě nepočítalo.

Řidič zcela nového Porsche Macan během testovací jízdy zkoušel terénní dovednosti nového vozu a jak jízda dopadla si lze všimnout na přiloženém snímku. V drsném terénu se Porsche Macan doslova zaseklo a ven ho musela dostat až Dacia Duster, která to se zákazníky rozhodně nemá tak lehké jak Porsche. Srovnáme li vozidla Dacia Duster s prémiovým Porsche Macan, Porsche vede ve všech směrech a to až na jeden – terénní dovednosti.

Během tiskové konference pořádané firmou Porsche v Maroku, bylo návštěvníkům prezentováno, co nové Macan zvládne, ovšem jak se za nedlouho ukázalo, takovou reklamu Porsche dlouho nezapomene. Prémiový vůz nabitý technologiemi vytáhlo z problému až rumunské SUV, což vedení Porsche asi nepřijalo zrovna radostně.  Nové Porsche Macan je spíše luxusnějším crossoverem ale spousta zákazníků si myslí, že je to plnohodnotný derivát většího Cayenne, což je ale velká chyba.

Zdroj: Gavin Green (Twitter)


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy