Mercedes-Benz G 63 AMG 6x6 - Nová hvězda čtvrtého dílu Jurského Parku

V kinech se již za nedlouho objeví v pořadí 4. díl slavného filmu Jurský park a my máme informaci o tom, jaké speciální vozidlo bude v akčním filmu účinkovat.

V prvním díle mohli automobilový fanoušci vidět Jeep Wrangler a Explorer a ve druhém první generaci Mercedes-Benz třídy ML A právě na druhý díl chce Mercedes a tvůrci filmu navázat a ve čtvrtém pokračování se objeví šestikolová bestie s názvem Mercedes-Benz G63 AMG 6x6. Jedná se o neskutečné terénní dílo a jak název napovídá, poháněno je všech šest kol. 

Už v době představení vůz způsobil značný rozruch mezi fandy německého Mercedesu, pro některé z nich se totiž jednalo o nevkusnou úpravu, ti druzí jej naopak milují a chtějí ho ve své garáži. Otázkou zůstává, zda filmaři plánují vůz nějak poničit. Vzhledem k obrovské ceně 12,5 milionu Kč a roční výrobě v počtu 30 kusů, na něj bude muset filmový štáb dát více jak velký pozor.  

Filmové premiéra nového Jurského Parku se uskuteční 12. června v roce 2015, kde se dozvíme. Jak si šestikolové monstrum povede proti prehistorickým maso milujícím dinosaurům.

zdroj: worldcarfans,com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy