Bugatti Certified se postará o majitele ojetých Veyronů

Veyron Grand Sport Vitesse | foto: Bugatti

Bugatti o své zákazníky pečuje a to i o ty, kteří si jejich auta pořídí „ojetá“. I když zakoupíte supersport z druhé ruky, tak se stanete členem klubu Bugatti.

Být členem Bugatti klubu přináší velké výhody. Například se můžete podívat na výrobu přímo do továrny v Molsheimu, kterou vás individuálně provedou. Nebo máte možnost se zúčastnit akce Feeling the Road, při které vás testovací jezdec Bugatti seznámí s potenciálem Veyronu na okruhu a i na silnici.

Předseda správní rady Dr. Stefan Brugs se nechal slyšet, že „Když si zákazník koupí Bugatti, dostane unikátní produkt, který je známý nejen pro technické inovace a bezprecedentní výkon, ale také pro skvělou automobilovou tradici. Bugatti je zkrátka sběratelským klenotem. A aby byla zachována jeho hodnota, musí mít naši nejvyšší prioritu.“  A tak je pro majitele vozů Bugatti připraven exkluzivní program.

Program, pečující o své zákazníky nazývá Bugatti Certified. Ten je zacílen spíše na majitele modelů od roku 2005 a nabízí jím kompletní servis, který zaručí bezchybný stav vozu, který bude každý den připraven dělat svému majiteli radost.

Zdroj: motorauthority.com

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy