Ferrari FXX Evoluzione - Chcete mě?

Pokud snad náhodou patříte k těm, kterým utekla možnost koupit nejnovější hypersport od Ferrari s názvem LaFerrari , pak tu pro vás možná mám řešení.

Do prodeje totiž brzy půjde ultimativní Ferrari FXX s paketem Evoluzione z roku 2005. To by mohlo svým vzhledem a výkony vyhovovat vašemu vkusu. Do prodeje ho poskytne společnost Ferrari Maserati of Fort Lauderdale a jaké jsou informace o prodávaném kusu? 

Jak jste si mohli všimnout, vůz nese rudý lak karoserie Rosso Scuderia, v interiéru pro změnu najdeme paket Alcantara Nera, takže o pohodlí posádky je i přes ryze závodní zaměření dostatečně postaráno. Balíček  Evoluzione byl pro FXX dodán v roce 2007 a jeho instalace údajně tehdy stála 300.000 dolarů. 

Ferrari FXX s touto úpravou má pod kapotou 6,3-litrový motor V12, jenž produkuje 860 koní. Oproti běžnému FXX tak paket Evoluzione přidal 71 koní výkonu. To ale není vše, krom motoru se úpravy dočkala i karoserie a  vylepšená byla i kontrola trakce.

Kdo by měl opravdu zájem, Ferrari FXX Evoluzione je oceněno na částku 2.190.000 dolarů a žádné smlouvání zde není přípustné. 

Zdroj: Ferrari Maserati z Fort Lauderdale přes Autoblog.it


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy