Vozový park Viktora Janukovyče stojí opravdu za zhlédnutí

Většina z vás jistě slyšela o velkých nepokojích na Ukrajině, kde se stal hlavním problémem její prezident Viktor Janukovyč a jeho „vládní postoje“.

Teď se na svět dostalo oficiální video, na kterém je vidět, jakým vozovým parkem všemi ukrajinci nenáviděný prezident disponoval.

V garáži se ukrývají staré známé klasiky v podobě vozidel GAZ Čajka nebo ZIL-4104, a to hned v několika provedeních. Dále se v tajné garáži skrývají vozy GAZ M20 Poběda, ZAZ 965 či GAZ M21. Aktivisté z hnutí Pravý sektor však našli další garáž, ve které jsou pro změnu k vidění ty nejlepší kousky ze současné světové produkce. 

Stojí zde totiž například nejnovější generace Volkswagenu Phaeton,  Mercedes-Benz G 63 AMG , Bentley Continental GT nebo obrněné SUV s názvem Knight XV v temně černém laku, které má pod kapotou mohutný benzínový motor V10. Chybět nesmí ani něco na víkendové projížďky, což zajišťuje sportovní Mercedes-Benz SLS AMG. Na snímku je toho k vidění mnohem více a je jen otázkou, kde Janukovič bral veškeré finance na tyto skvosty.

Zdroj: Worldcarfans.com


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy