Alfa Romeo 4C Spider - Render od X-Tomi Design možnou realitou?

Není žádným tajemstvím, že italská Alfa Romeo se v posledních letech potýká s velkými problémy a jejich současná modelová nabídka taktéž nepatří zrovna k těm nejbohatším.

Automobilka proto v posledních měsících usilovně pracuje na malém kupé s názvem Alfa Romeo 4C, o kterém však slyšíme stále dokola a jak si pořád nic. Proto se maďarský designér

X-Tomi rozhodl, že ze současné verze kupé udělá díky své počítačové technice verzi Spider, která by snad mohla Alfě zvýšit prodejnost a navázat tak na dobu 90. let, kdy se automobilla mohla pyšnit skvělými prodeji a velkou nabídkou různých modelů. 

Na přiloženém snímku můžeme vidět Alfu Romeo 4C Spider, jenž má pod kapotou  benzínový turbomotor o výkonu 240 koní a  350 Nm točivého momentu. Ty jsou posílány na zadní nápravu a při představě větru ve vlasech se jedná o velmi zajímavou variantu. 

Italská automobilka sice již dříve naznačila, že chystá hned několik variant modelu 4C, ale jak je vidět, zatím se jedná jen o sliby a plánovaná silnější varianta či Spider jsou zdá se v zapomnění. 

Můžeme proto jen doufat, že to jednou se dočkáme nějakých výsledků a značka Alfa Romeo opět vstane z mrtvých.

Zdroj: X-Tomi


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy