Porsche Panamera GTS jako služební vůz pro známou tenistku

Známá a velice úspěšná tenistka Maria Šarapovová se stala hlavní tváří německé automobilky Porsche a jak je vidět, tento post nese opravdu velké výhody.

Jako zástupkyně značky dostala Maria  zcela nové Porsche Panamera GTS, jehož výbavu si mohla navolit dle svého vkusu. Porsche se snaží ukazovat co nejvíce v oblasti dostupných služeb v rámci programu Porsche Exklusive, protože né každý klient se spokojí s „běžnou“ variantou vozu.

Služební vůz Šarapovové Panamera GTS nese zářivě bílý lak karoserie, ztmavené LED světlomety, tónovaná zadní LED světla, černé koncovky výfuku a 20 - palcová kola z lehké slitiny. Interiér je dle požadavku Šarapovové vybaven koženým čalouněním s ozdobným prošíváním. Dále jsou zde k vidění například plaketky z uhlíkových vláken na prazích vozu, které nesou nápis " Maria Sharapova“.

Pod kapotou vozu je benzínový osmiválec o objemu 4,8 litru, který poskytuje výkon 440 koní při 6700 otáčkách za minutu. To mu umožňuje zrychlení z 0-100 km/h za 4,4 sekundy, maximálka pak činí 288 km/h.

Zdroj : Porsche


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy