Volkswagen T5 Multivan v podání tuningové firmy TH Automobile!

Nejedná se o typický Multivan, máme na mysli výtvor od tuningové firmy TH Automobile, která sídlí v Berlíně.

Tuningová firma totiž celý Multivan kompletně předělala. Do dodávky od Volkswagenu vměstnala zavěšení a motor od Porsche. Firma už pár Multivanů upravila a předchozí provedení mělo motor twin-turbo z Porsche 996 GT2 s výkonem 3,6 litru. K dispozici je tak doslova stádo 558 koní a točivý moment 807 Nm, výkon bude přenášen na zadní nápravu, k dispozici je ale i pohon všech kol. Volba záleží na zákazníkovi.

Řídit takové vozidlo s původním odpružením a brzdami by byla sebevražda. Proto TH Automobile také upravila nastavení podvozku a použila účinnější brzdové komponenty od značky Porsche. Tato rychlá krabice dokáže v pohodě a bezpečně zastavit.

Na první pohled nejsou vidět změny až na přední masku bez znaku a snížený podvozek. Ale lehce zkrácené zadní dveře do zavazadlového prostoru a červeně lakované brzdové třmeny Porsche jsou důkazem, že tento vůz má srdce šelmy.

V interiéru najdeme volant z Porsche a klíč k zapalování, vnitřní zpětné zrcátko kamery a zadní sedadla s DVD přehrávačem nabízejí vysokou úroveň.

Ceny pro TH2 Multivan začínají na 145,000 Euro. K dispozici je i verze pickup.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy