Range Rover Convertible spatřen v ulicích Saudské Arábie!

Náhodnému řidiči na jedné z městských silnic v Dubaji se podařilo vyfotit opravdu zajímavou variantu terénního vozidla Range Rover nejnovější generace. Při pohledu na snímek totiž uvidíte, že vůz nemá pevnou střechu, nýbrž jen látkovou, která je shrnuta za zadními sedadly.

Zdálo by se, že tato automobilka nabízí v Dubaji verzi Convertible, ovšem tomu tak není. Zde hraje roli především velké bankovní konto a neomezené možnosti některých tunerských firem. 

V červenci tohoto roku jsme sice mohli viděli verzi kabriolet u nejnovější verze vozu Range Rover, kterou měla na starosti firma Newport Convertible Engineering (NCE). K našemu překvapení se však zdá, že tento koncepční kousek se někomu tak zalíbil, že si jej nechal za velkou sumu pěněz vyrobit. 

Není jasné, zda vůz na obrázku je dílem firmy NCE, ale pokud tomu opravdu je, vyfocený Range Rover bude ve výbavovém stupni Autobiography a jeho střecha je elektronicky ovládána skrze tlačítko umístěné na palubní desce. 

Pokud opravdu toužíte po kabrioletu na bázi Range Roveru a nejste bohatý arabský šejk, vyčkejte na příchod Range Rover Evoque Cabrio, jehož příchod je naplánovanán na rok 2014.

Zdroj: Worldcarfans.com


 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy