Ferrari LaFerrari jako dárek pro oba dva jezdce F1!

Nedávno jsme vás zde informovali, že nový italský hypersport Ferrari LaFerrari je beznadějně vyprodán a případní zájemci o vůz tak budou mít zkažené Vánoce. Teď ale byla zveřejněna informace, která uvádí, že 2 kusy modelu LaFerrari jsou ještě volné.

Kdo již běží do banky, ten ať si opět sedne, podle informací britského serveru Daily Mail  se automobilka Ferrari rozhodla svým dvěma jezdcům Formule 1 (Fernandu Alonsovi a Kimi Räikkönenovi) přislíbit  každému z nich model LaFerrari, a to zcela zdarma..

Zisk italského hypersportu však nebude úplně "zadarmo", stáj Ferrari nezískala titul již pěknou řádku let a právě přislíbení modelu LaFerrari má podpořit snahu obou jezdců. Doufejme tedy, že v nové sezoně F1 jim tento případný dáreček pomůžek vítězství. 

Pro připomenutí, Ferrari LaFerrari využívá hybridní pohon zkombinovaný se 6,3 litrovým vidlicovým dvanáctiválcem o výkonu 588 kW, spolupracující se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. Ferrari LaFerrari zrychlí z 0-100 km/h za méně než 3 sekundy, maximálka bude činit více než 350 km/h. 

 

Zdroj: Worldcarfans.com

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy