BMW M3 Touring jako počítačová kreace od X-Tomi Design

Maďarský designér říkající si X-Tomi zveřejnil svůj návrh, jak by podle něj mohlo vypadat BMW M3 nejnovější generace v provedení Touring. Před pár dny byla totiž světu odhalena nová M3ka, a tak X-Tomi dlouho nezahálel a dal se do práce.

O tom, že bychom se snad dočkali sériové výroby BMW M3 Touring, si můžeme nechat zdát, automobilka tento model nemá v plánu a tak tato velice povedená počítačová kreace zůstane jen pouhým návrhem šikovného designéra. 

Pokud by se však opravdu vůz čirou náhodou dostal do výroby, musel by čelit pěkně tvrdé konkurenci v podobě vozů Mercedes-Benz C63 AMG nebo Audi RS4 Avant. Po stránce vzhledu je vůz opravdu sexy a jistě by si našel kupu zájemců, je tedy otázka, jak s tímto projektem od X-Tomiho automobilka naloží.

Pro připomenutí, nové BMW M3 sedan a M4 Coupe sdílejí společnou motorizaci o objemu 3,0 litru s výkonem 431 koní a 550 Nm. Takovýto výkon by s malým kombi jistě pěkně cvičil, ovšem ten kdo touží po opravdu silném sportovním kombíku, nechť ať se poohlédne po BMW M5 Touring či Audi RS6 Avant.

Zdroj: X-Tomi Design

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy