Honda na autosalonu ve Frankfurte

Honda Civic | foto: Honda

Nový Civic Tourer bude hlavní novinkou na stánku značky Honda na frankfurtském autosalonu 2013.

Honda dnes zveřejnila seznam modelů, které vystaví při příležitosti frankfurtského autosalonu 2013, a to včetně veřejné premiéry modelu Civic Tourer a inovovaného pětidveřového modelu Civic. Dále budou návštěvníci stánku Honda moci spatřit celou řadu současných i klasických závodních vozů včetně nejnovějšího prototypu sportovního vozu NSX Concept, který navazuje na závodní rodokmen značky Honda.

Civic Tourer a inovovaný pětidveřový Civic

Na frankfurtském autosalonu 2013 bude veřejnosti poprvé představena sériová verze modelu Civic Tourer. Zevnějšek modelu Civic Tourer je důmyslný a uhlazený, zatímco uvnitř se nachází jeden z nejprostornějších interiérů v dané třídě. Nový Civic Tourer byl vyvinut a navržen v Evropě a bude se vyrábět v britské továrně značky Honda. Prodej bude zahájen počátkem roku 2014.

Modelovou řadu Civic dále posílí inovovaná pětidveřová verze, jež nabídne vylepšený exteriér i interiér, a která bude rovněž poprvé představena právě ve Frankfurtu.

Honda NSX Concept II

Tento koncept, který byl v Evropě poprvé představen na ženevském autosalonu počátkem tohoto roku, naznačuje potenciální směr, kterým se bude ubírat design interiéru příští generace modelu NSX. Model NSX bude výkladní skříní technologie Earth Dreams Technology a bude ztělesněním filozofie značky Honda spočívající ve vyváženosti dynamického výkonu s ohleduplností k životnímu prostředí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy