Superstars Series: po 3 letech opět na brněnském okruhu

Superstars Series | foto: Archiv AutoRoad.cz

Unikátní závody opět v Brně za účasti světových hvězd a bohatého doprovodného programu

Po dlouhých třech letech budou moci všichni milovníci nejen šestiválcových vysokovýkonných agregátů užít příjemného víkendu na Masarykově okruhu v přítomnosti bývalých světových hvězd z nejznámějšího automobilového šampionátu F1.

Akce Superstars Series se koná celý tento víkend. Začala již včera, pokračovat bude sobotními volnými tréninky a kvalifikacemi, neděle pak bude ve znamení jednotlivých závodů, kde již půjde o vše.

Součástí programu budou vozy s přízviskem GT, pohár Ferrari. Doprovodný program obohatí řada autogramiád a dalších aktů. Výšek se nebojící diváci navštíví 25metrovou vyhlídkovou plošinu. Komu by to bylo málo, může využít služeb soukromého vrtulníkového dopravce a shlédnout tak celé dění s patřičným odstupem od hluku a nepříjemných všudypřítomných zmatků.

Pokud jste se dosud nezúčastnili, připravte si na typ vstupenky Silver 150 Kč / 250 Kč na sobotu / neděli nebo 350 Kč / 400 Kč na typ vstupenky Gold, která Vám zajistí možnou účast i v samotném paddocku automobilových stájí. Sobotní den zahájí osmá ranní hodina, nedělní pak zakončí sedmnáctá, v sobotu osmnáctá. Meteorologové slibují ustání dešťů, roztrhání mraků a pěkné počasí – ideální podmínky pro kvalitně strávený čas.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy