Opel: komplexní podpora hendikepovaným

Pomoc | foto: Archiv AutoRoad.cz

Německý výrobce automobilů podporuje zdravotně hendikepované spoluobčany v rámci projektu HANDYCARS

Německý výrobce automobilů Adam Opel AG, zkráceně Opel, značka koncernu General Motors, která prodává ve Velké Británii vozy s jmenovkou Vauxhall, přichází s projektem HANDYCARS. Program směřuje cíleně na zdravotně hendikepované spoluobčany, na ty, kteří měli v životě smůlu a chvíli nepozornosti často zaplatili cenou nejvyšší.

Ředitel českého zastoupení značky Opel, Pavel Šilha vysvětluje: „Cílem našeho projektu je skutečně komplexní podpora osob se zdravotním postižením – od prvotního poradenství při výběru vhodného vozu přes zařízení jeho přestavby na ruční řízení až po financování a pojištění.“

Program mimo jiné přináší cenové zvýhodnění při koupi hotově či pomocí speciálního pětiletého úvěru. Druhá možnost zahrnuje zisk karty CCS, na kterou může spotřebitel zakoupit pohonné hmoty v hodnotě  5 000 korun zdarma. Dalšími výhodou je přednostní právo při čekání na servis, šestiletý asistenční program, vyzvednutí automobilu do 20 km od servisu Opel C&S, který byl do projektu přibrán, zdarma. Samozřejmostí jsou levnější servisní práce i cena náhradních dílů.

Proškolení pracovníků je dle slov ředitele prioritní. Každý si přece zaslouží co největší míru pohodlí, zvláště ti, kteří neměli v potřebný moment toliko štěstí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy