Polonahé dívky a Renault Clio IV: Je libo něco pro pány?

Renault Clio | foto: Archiv AutoRoad.cz

Francouzská automobilka a její reklamní spot slaví úspěch. Ještě jste ho neviděli? Přečtěte a budete v obraze

v

Automobilka Renault jde cestou atraktivity. Tradiční formy reklamy již nepůsobí a neovlivňují názory jako dříve.  Na její všudypřítomnost si potenciální zákazníci zvykly. A to je problém. Prodávat se přece musí.

Francouzská automobilka zřejmě přišla se zajímavým a nutno podotknout neokoukaným nápadem. Reklamní spot aktuální generace Clio jde cestou francouzské kultury. Cestou  přívětivosti, nonšalantnosti, především pak ladnosti a ženské smyslnosti.

Reklama, která je pro zajímavost i v pánském provedení - určeno pro dámy, láká na jedinečnou atmosféru Paříže s dominantou Eiffelovi věže, na romantiku s francouzskými motivy v kombinaci pochutin, rudých růží a především pak vyzývavých křivek krásných brunetek a blondýnek.

Video má něco přes dvě minuty a již více než 3 miliony nahlédnutí. Záměr je jasný, stejně tak i výsledný efekt. Málo kdo odolá. V případě zájmu je možné, shlédnout vše v originální podobě „face to face“ z poklidu domova, a to na stránkách Renault.co.uk. Pro zajímavost, verze pro dámy má jen 775 tisíc shlédnutí. Proč asi? ?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy