Bentley omladil sedan Arnage

Bentley přichystal do Ženevy facelift svého luxusního sedanu Arnage.

Od doby kdy Bentley vstoupil pod koncern Volkswagen, prodělala tato britská značka mnoho změn. Nejvýznamnější bylo představení velkého kupé Bentley Continental GT, který dal poněkud zapomenout na klasické konzervativní tvary vozů se znakem Bentley.

Zatímco však motoristická veřejnost očekávala představení nového nástupce sedanu Arnage, dočkali jsme se zatím pouze jeho faceliftu. Arnage je původně ještě bratrem Rolls Royce Silver Seraph, což po rozdělení značek Bentley a Rolls Royce a prodeji různým automobilkám (Volkswagen, BMW) již nebude možné.

Facelift nového Arnage není příliš výrazný, hlavní změna je patrná především na přední části vozu. Změnou prošly přední kruhové světlomety, které jsou u nové verze oddělené a nejsou překryty jedním kusem ochranného skla, jak tomu bylo doposud. Další zásadní změnou je přesunutí blikačů do předních světlometů, u současné verze jsou rozměrné přední blikače vedle světlometů na vnějších stranách. Lehkou změnou prošel také přední nárazník.

Faceliftovaný Bentley Arnage bude k dispozici ve 40 různých odstínech karoserie a ve 27 barevných variacích interiéru, v němž byla mírně pozměněna přístrojová deska.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy