Chcete testovat Škodu Rapid tři měsíce s pěti nádržemi zdarma?

škoda rapid | foto: Škoda Auto

Chcete si vyzkoušet řídit nejzajímavější novinku na českém trhu, Rapida? Zdarma a na tři měsíce a to včetně pohonných hmot? Podmínkou je, že ho musíte pořádně s rodinou otestovat.

Akce Testuj Rapida (www.testujrapida.cz) je zcela originální ne však nový způsob, jak si s rodinou můžete nový vůz pořádně vyzkoušet, zda vám bude vyhovovat. Škoda takto jen startuje netradiční marketingovou kampaň.

Radíme, řádně si prostudujte pravidla, neboť se trochu rozcházejí v termínech. Škoda s organizátorem akce vybere pět rodin,  které mohou tři měsíce brázdit české silnice s až pěti nádržemi zdarma od společnosti CCS.

Co pro to musíte udělat?

Jen dvě věci - musíte být rodina, to znamená dle právních podmínek dva dospělí a minimálně jedno dítě mladší patnácti let, a musíte se přihlásit. Pak už jen doufejte, že vás jako jednu z pěti rodin automobilka vybere, a auto na tři měsíce je vaše.

Zcela zadarmo to ale nebude! Budete muset každých 14 dní posílat škodovce své dojmy, fotografie a kladné či záporné zkušenosti. Automobilka je potom zveřejní a tímto způsobem bude nový vůz propagovat.

Budete muset s Rapidem najezdit 600 až 1 000 km měsíčně. Opět je to zvláštní, že i toto není zmíněno v pravidlech soutěže, ale jen stručně na jedné stránce webu.

Pokud vám to připadá jako férová nabídka, na přihlášení do soutěže máte jen do 21. října, přičemž přihlášku můžete hledat přímo na webu automobilky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy