Konec Rychle a zběsile - přichází Need for Speed

film | foto: Archiv AutoRoad.cz

Herní společnost Electronic Arts se spojila se studiem Dreamworks za účelem dostat sérii Need for Speed do kin. Šuškanda z posledních měsíců se tak potvrdila a můžeme se těšit na nový film pro automobilové nadšence.

 

Zápletka filmu prozatím naznačena nebyla, víme pouze, že tuto část bude mít na starosti studio Dreamwork, které již připravují první návrhy. Režisér filmu bude Scott Waugh, který nedávno dotočil film Act of Valor, příběh popisující skutečný život U.S. Navy Seals, který byl točen skutečnými mariňáky. Scénář filmu by měli psát pánové George a John Gatinsové, zodpovědní například za film Ocelová pěst.

Tvůrce filmu, Scott Wagh, mluví o novém projektu s velkým nadšením: " Velice se těším na spolupráci s bratry Gatinsovými a partnery z EA. S jejich pomocí dostaneme legendární hru Need for Speed do kin. Budeme se snažit maximálně zachytit atmosféru hry.".

Snad se tvůrcům podaří dosáhnout podobného úspěchu herní série také na filmovém plátně a my se dočkáme pořádného automobilového filmu.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy