McLaren MP4-12C - vyšší výkon zdarma

MP4-12C | foto: Archiv AutoRoad.cz

Britská automobilka McLaren ohlásila zvýšení výkonu svého sportovního vozu MP4-12C o 25 koní. Navýšení výkonu se však netýká pouze nově vyrobených vozů, ale také všech již prodaných. Dalších 25 koní zákazníci dostanou zcela zdarma.

Podle emailu, který automobilka poslala svým zákazníkům, dojde ke zvýšení výkonu na konečných 625 koní díky úpravám softwaru řídící jednotky. Zákazníkům budou rovnou nabídnuty, také další úpravy, které si automobilka připravila.

Mezi novinky vozu, které vznikly na základě zpětné vazby a požadavků zákazníků, patří dálkové ovládání dveří na straně spolujezdce, širší možnosti nastavení zvukového systému Meridian surround sound system a vylepšený informační systém IRIS.

Podle slov Antonyho Sheriffa, výkonného ředitele McLaren Automotive, zůstane vozu blesková odezva na plyn. Navýšení výkonu nebude mít žádný vliv na spotřebu ani emise.

Vyšší výkon a další novinky nabídne automobilka zdarma svým zákazníkům u všech svých dealerů již v říjnu. Britská automobilka McLaren tak vytvořila nejen unikátní sportovní vůz, ale také zákaznický servis, podle kterého by se ostatní měli učit.

Email, který automobilka poslala svým zákazníkům najdete v galerii.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy