Fiat 500L a XL - interiér malého velkého fiatu a ještě něco navíc

fiat 500l | foto: Fiat Group

Fiat oficiálně představil nové malé MPV na reálné prezentaci italským novinářům. Při té příležitosti ukázal nejen interiér novinky, ale také zvětšenou verzi, u které se očekává jméno XL.

Fiat 500L se představil už před nějakou dobou, avšak bez interiéru. Ani při oficiálním představení v Ženevě nenechal Fiat do interiéru prakticky nahlédnout, ten tak byl téměř záhadou. Až dosud.

Interiér prostorného vozu je docela hravý a od malého Fiatu 500 se poměrně hodně liší, několik let rozdílu je zkrátka zdát a nejvíce podobností nalezneme při srovnání s novým Fiatem Panda. Interiér je barevný, hravý.

Centrem je displej navigačního a zábavního systému, který slouží i jako autorádio. Níže se nacházejí ovladače klimatizace. Jistě zaujme také vzhledově vydařený volant.

Fiat tvrdí, že by mělo jít o velmi prostorný vůz, který ve slušném komfortu uveze čtyři dospělé cestující.

Mimo to ale Fiat na novinářském představení udělal menší překvapení. Postaven zde totiž byl i model větší varianty, u které se očekává jméno Fiat 500XL. Půjde o natažený model 500L, který nabídne třetí řadu sedadel. Podobně to nyní dělá více automobilek, například Ford. Více o očekávané novince prozatím nevíme.

Fotografii naleznete na stránkách autoblog.it.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy