Budoucnost automobilového průmyslu. Kam směřuje?

MissionL | foto: Škoda Auto

V brněnském hotelu Holiday Inn se ve středu uskuteční v pořadí 8. ročník konference "Očekávaný vývoj odvětví automobilového průmyslu v ČR a střední Evropě". Debatovat se bude například o strategii výrobců a dodavatelů v automobilovém průmyslu.

Mezi dalšími tématy jsou řízení kvality, výkonnosti a rizik v automobilovém průmyslu, dále řízení dodavatelsko-odběratelského řetězce či spolupráce výrobců, dodavatelů a podpůrných společností v automobilovém průmyslu.
 
Se svými příspěvky vystoupí celá řada odborníků. Mezi nimi například ředitel Sdružení automobilového průmyslu ČR Antonín Šípek, člen představenstva společnosti Škoda Auto Bohdan Wojnar, ředitel strategických projektů firmy Tatra Miroslav Křížek nebo člen představenstva společnosti Zetor Tractors Marián Lipovský.
 
"Cílem konference je vzájemná výměna zkušeností a názorů představitelů výrobců vozidel, výrobců dílů a příslušenství, ekonomů, odborníků a zástupců podniků, které se podílejí na rozvoji automobilového průmyslu," nastínil Petr Mandelík z pořadatelské společnosti Konference.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy