Subaru XV šibalsky mrká světlem

XV Concept | foto: Subaru

Přicházející crossover od Subaru, model XV odvozený od Imprezy, ukazuje svoji první linii.

Vykreslení předních světlometů je prvním prvkem, který jsme od Subaru oficiálně viděli. Pravidelný čtenář si však jistě vzpomene na nedávný únik snímků z patentového úřadu přes čínský list.

Model XV bude odvozen od Imprezy podobně jako Outback od Legacy. Jeho představení očekáváme za měsíc na autosalonu ve Frankfurtu.

 


 

Tisková zpráva Subaru:

Tokio, 10. srpna 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce vozů Subaru, dnes potvrdil světovou premiéru zcela nového modelu Subaru XV v sériovém provedení (evropské specifikace) na zářijovém mezinárodním autosalonu ve Frankfurtu. Nový model bude odhalen na tiskové konferenci, která je plánována na 13. září od 9,30 hodin.

SUBARU XV definuje novou generaci Subaru vozů typu crossover. Jedná se o produkční verzi designového návrhu „Subaru XV Concept“, vystaveného loni v dubnu na autosalonu v Šanghaji. Tento koncept byl příznivě hodnocen po celém světě zejména díky svému výraznému a modernímu designu, který mixuje vzhled crossoveru a urbanistický styl do jednoho harmonického a elegantního balení.

U příležitosti potvrzení premiéry sériové podoby modelu XV koncern FHI uvolnil i první „teaser“ obrázek naznačující sympatické křivky nového vozu, další informace budou brzy následovat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy