"10 nejlepších interiérů", který se líbí Vám?

A8 | foto: Audi

Kolegové z magazínu Ward, kteří jsou spíše známí pro sestavování žebříčku deseti nejlepších motorů roku, už od roku 2005 sestavují také desítku nejlepších interiérů. Seznam vozidel za rok 2011 byl nedávno oznámen a najdeme v něm překvapivě nejenom zástupce luxusní třídy. Bodováno bylo 51 vozů, většinou nových nebo těch které prošly v roce 2011 výraznou změnou.

Vítězem se nakonec staly interiéry nové Audi A8 a Bmw X3 xDrive35i. V obou vozech byly oceněny dřevěné prvky interiérů a lechce pochopitelné multimediální ovládače. Na dalším místě se překvapivě umístil zástupce ekonomické třídy Chevrolet Cruze 2LT RS, redaktory zaskočil vůz této kategorie použitím kvalitních plastů a ostatních měkkých materiálů. Čtvrté místo obsadil v našich končinách těžko vídaný Dodge Charger Rallye Plus, porotce si získal červenou kůží na sedadlech, šedým obložením a sportovními budíky.

Ford Focus Titanium udělal první desítku díky skvěle zpracovanému prostřednímu panelu a dobré kombinaci barev. Do žebříčku se také dostala Honda Odyssey Touring Elite, ktera si své misto vybodovala kvůli prostornému zavazadlovému prostoru, dostatku místa na zadních sedačkách a desítce držáků na nápoje. Jihokorejské interiéry nikdy nepatřily k etalonu třídy a proto umístění vozu Hyundai Elantra Limited je určitě překvapením. Redaktoři našli zalíbení ve tvarech palubní desky a středového panelu.

Za sedačky připomínající dobu divokého západu, si místo v žebřícku získal Jeep Grand Cherokee Overland. Na umístění Hyundaie navázala Kia Optima EX, díky koženým sedačkám (mají zabudované vyhřívání a chlazení) a panoramatické střeše. Na chvostu se umístil švédský skvost Volvo S60, díky vnitřku vozu vyzařující skandinávský klid.

Ukázky interiérů můžete hodnotit na fotografiích, ale asi se většina z Vás shodne že právě v takovémto žebříčku se vše odvíjí od subjektivního cítění redaktora. Věřím, že v naší redakci, by podobný test měl jiné pořadí.....

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy