Nejúspěšnější testy roku 2010

Outback | foto: www.autoroad.cz / Jan Zýka

Rok 2010 nám skončil a tak je čas trochu bilancovat. Připomeňme si čtenářsky nejúspěšnější testy uplynulého roku.

Testy na Autoroad.cz jsou velmi čtené a my jsme za to rádi. Právě zprostředkovávání opravdových zážitků s auty nás baví a jsme rádi, že baví i vás.

Žebříček nejčtenějších testů minulého roku si vezmeme pěkně od konce. Desátým nejčtenějším testem v roce 2010 byla projížďka slovenské Kie cee´d. Braňo na ní v testu jen těžko hledal vady a je znát, že se opravdu povedla.

Devátý nejčtenější test má na svědomí Honza. Subaru Outback 3.6R je prvním hned ze čtveřice Subaru, které se umístily v tomto žebříčku. Libý zvuk šestiválcového boxeru si zamiloval nejen on, ale jak se zdá, vy také.

Opět Honza, opět Subaru. Tentorkát Subaru Forester 2,0d, na které Honza také nedal dopustit. Za vše mluví poslední věty z testu: "Tomuhle autu musíte dát čas. Nezaujme na první pohled, čím víc kilometrů v jeho společnosti ale strávíte, tím víc si vás obmotá kolem prstu."

Pěkný a pohodlný společník pro jízdu, to je Peugeot 308. Otestovali jsme jej v srpnu a vy jste jej vynesli až na sedmé místo ve čtenosti.

Osvědčená kombinace Honza a Subaru opět boduje. Před polovinou žebříčku máme Subaru Legacy kombi. Je více mainstreamové, méně sportovní, o to ale pohodlnější a dospělejší.

Co je malé, to je hezké, říkal si jistě Braňo, když rezervoval na test Land Rover Freelander 2,2 Nejmenší Land Rover se dostavil s dieselovým motorem 2,2, který se ukázal být velmi úsporný.

Limuzína do každé rodiny, to si Braňo myslí o novém Renaultu Fluence. Kus dobrého a pěkného auta za dobrý peníz, co více si přát. A vaše čtenost jej loni vynesla až na čtvrtou příčku.

I tetí, bronzová příčka je Braňo s renaultem. Tentokrát Renault Twingo Rip Curl. Malé, ale svižné. A hlavně čtené.

Stříbrná pozice, to je exotická Mazda CX-7. Krásné bílé auto v zasněžené krajině otestoval taktéž Braňo.

Tramtarará, máme tu první místo. Máte pocit, že už tu dlouho nebyl Honza se Subaru? Tak jste se dočkali. První místo si odnáší test Subaru Outback 2.5i. Polykač kilometrů se sportovním srdcem dostal i vás.

 

V přicházejícím roce 2011 plánujeme samozřejmě testovat i nadále. Těšit se můžete opět na mnoho zajímavých čtyřkolových krasavic. Jaké? Nechte se překvapit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy