Underground Racing Ferrari 458 Italia: vybroušený diamant

458 Italia | foto: Archiv AutoRoad.cz

Pokud neznáte tuningovou společnost Underground Racing z amerického Charlotte pak vězte, že nejde o žádné zelenáče. Specializují se na úpravy supersportů pomocí přeplňování.

Jejich posledním výtvor, který je ještě ve fázi vývoje je postaven na základě modelu 458 Italia. Pokud tedy jste šťastným majitelem tohoto skvostu měli byste zbystřit. Tedy pokud vám jeho osmiválcové srdce o výkonu 578 koní přijde málo výkonné?

Pánové od Underground Racing totiž z "Italie" vymáčkli přes 1000 koní výkonu. Podařilo se jim to pomocí paketu s dvojitým turbodmychadlem. K mání budou dvě výkonové varianty značené Stage 1 a Stage 2. Bližší technické specifikace bohužel nebyly prozatím uveřejněny.

Ze zveřejněných fotografií bílého bolidu s odkrytou zádí je patrné, že američané nedbají pouze zvýšení výkonů ale dotahují i estetickou stránku věci. Na chromu se rozhodně nešetří.

Je zatím pouze jasné, že k doposud "vytuněným" vozidlům jako Lamborghini Murcielago (1100 koní) a Gallardo (1500 koní), Ferrari 430 (1000 koní) nebo Dodge Viper (1500 koní) přibude další kousek.

zdroj: Underground Racing a gtspirit.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy