VIDEO: Nový Volkswagen Beetle se pomalu chystá

New Beetle | foto: Archiv AutoRoad.cz

Volkswagen hodlá konečně obměnit svůj čistě designový nástroj, roztomilého Brouka. Siluetu budoucího vozu odhalila sama Oprah.

Volkswagen zvolil pro svého nového broučka originální odhalení. Rozhodl se totiž, že první desatily naznačí prostřednictvím mimořádně populární show Oprah Winfrey. Tato populární moderátorka měla možnost ukázat první siluetu nového vozu.

Dá se očekávat, že spojenectví s touto moderátorskou superstar bude pokračovat,  Volkswagen totiž věnuje prvních téměř 300 vyrobených New Beetlů modelového roku 2012 divákům této show.

To, že diváci u Oprah dostanou něco mimořádného, až tak mimořádné není. Nedávno například Oprah vzala všechny diváky ve studiu na dovolenou do Austrálie. Letadlo pilotoval známý herec John Travolta, který je zároveň i pilotem.

 Volkswagen v show dovolil jen malou ukázku svého budoucího vozu. Silueta je k vidění v čase 3:50, pokud se vám nechce dívat, je i v galerii. Video ale určitě stojí za podívání, ani ne tak kvůli samotnému autu, ale i kvůli tomu, jaké šílenství dokáže jedna moderátorka rozpoutat...

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy