Přijďte se v sobotu projít po nové části pražského okruhu

ilustrační foto | foto: Archiv AutoRoad.cz

V souvislosti s dokončením jihozápadního úseku pražského obchvatu zve Ředitelství silnic a dálnic ve spolupráci s ministerstvem dopravy na den otevřených dveří, který se uskuteční tuto sobotu u Zbraslavi.

Stavby 512, 513 a 514 se nacházejí těsně před dokončením a pro všechny zúčastněné strany se jedná o skvělou příležitost, jak ukázat své dílo veřejnosti. A to naposledy, než se po něm v pondělí projedou první tisíce aut.

Celá akce odstartuje v sobotu 18. září úderem deváté hodiny na největší mimoúrovňové křižovatce u Zbraslavi a potrvá až do sedmnácti hodin. Organizátoři zvou na prohlídku dlouhé mostní estakády nad radotínským údolím, kde na návštěvníky čekají i prezentace ministerstva dopravy a ŘSD včetně podrobností o operačním programu Doprava.

Pro pěší prohlídky bude přístupný i navazující tunel Komořany o délce 1,9 km spojující komořanský a cholupický portál pražského okruhu. Na dalším úseku u Písnice pak bude připraven tahák v podobě 5 km dlouhé in-line dráhy a (jak to tak bývá) bohatý doprovodný program pro celou rodinu.

Ale pozor, z důvodu absence parkovacích míst bude přístup umožněn jen a pouze prostřednictví speciální autobusové linky ze Smíchovského nádraží!

Více informací zde.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy