Citroën vymetá sklady, slevy jdou do statisíců

Citroën | foto: Archiv AutoRoad.cz

Český importér značky Citroën se rozhodl pro velmi zajímavý marketingový krok. Skladové vozy takřka všech modelů nabízí ke koupi přímo na webu se slevami desítek procent.

Název akce zní prozaicky Last Minute a najdete ji na českém webu značky. K dispozici je více než stovka vozů celého modelového portfolia. Nechybí kolínská C1, kterou je v pětidveřovém provedení možné objednat namísto 280 jen za 203 tisíc.

Najdeme zde kupodivu i novou „cé trojku“, kde se rovněž slevy šplhají do desítek tisíc korun. Třeba vrcholnou výbavu Exclusive s povedeným zážehovým motorem 1.4 VTi (95 k) seženete za 327 tisíc, přitom cena před slevou činila vysokých 414 tisíc korun.

A sklady se vyklízejí i na pozici C5. Verze Tourer je ve výbavě Exclusive a s motorem 2.0 HDi v nabídce za 663 tisíc. Katalogová cena auta přitom činí téměř 929 tisíc!

Zajímavým psychologickým hlediskem je přítomnost již zamluvených vozů s poznámkou „PRODÁNO“, které nutí zákazníka k rychlejšímu jednání, „dokud na něj ještě zbudou“. Akce platí do konce srpna či do vyprodání zásob.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy