Renault pouští žilou - Twingo za 135 a Modus pod 220 tisíc

Twingo | foto: Renault

Renault si pro své zákazníky přichystal velmi zajímavou akční nabídku. Například Twingo s prodlouženou zárukou je k mání už od 135 tisíc korun a limitovaná série Rip Curl za 180 tisíc. A slevy jsou i na Grand Modus.

Český importér se v případě Twinga rozhodl pro aplikaci plošné slevy 25 tisíc na všechny verze. Základní Access s motorem 1.2 8V 43 kW (60 k) je tak k mání za 164 900 Kč. Při financování prostřednictvím Renault Finance dostane zákazník slevu dalších 30 tisíc a navíc prodlouženou záruku na 4 roky či 60 tisíc kilometrů. Cena tak může spadnout až na 134 900 Kč.

V základní výbavě nechybí centrální zamykání s dálkovým ovládáním, elektricky ovládaná okna a zrcátka, audio s MP3 a ovládáním pod volantem, mlhovky či klimatizace. Zajímavá je i edice Rip Curl, jejíž cena může díky využití výše popsaných bonusů spadnout až na 179 900 Kč.

Druhým vozem, u něhož se Renault rozhodl pustit žilou, je Grand Modus v sérii GEO. Plošná sleva činí v tomto případě 20 tisíc a při využití Renault Finance tak nemusíte za základní motorizaci, jež je shodná s Twingem, zaplatit více než 219 900 Kč. Důležité prvky výbavy jsou rovněž totožné, takže kupující neodjede bez klimatizace, dálkového centrálního zamykání nebo elektrických oken a zrcátek.

Více o akci včetně kompletních ceníků naleznete na českém webu Renaultu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy