Hyundai Genesis Coupé 3,8 R-Spec: sportovní balíček i pro šestiválec

Genesis coupé | foto: Archiv AutoRoad.cz

U nás nenabízený model Genesis Coupé dostane sportovní specifikaci R-Spec i pro šestiválcovou verzi. Tento balíček byl prozatím k dispozici jen pro dvolitrové turbo.

Touto změno projdou Coupé určená pro americký trh modelového roku 2011. Takže jestli chcete sportovní paket pro šestiválec bude vám vyhověno, bohužel se však Coupé do Evropy nedováží takže jedinou možností je dovoz z USA.

Coupé 3,8 využívá vidlicový šestiválec o objemu 3,8 litru a výkonu 306 koní ve spojení s šestistupňovou manuální převodovkou.

Součástí výbavy R-Spec jsou devatenáctipalcová kola vpředu obutá do pneumatik rozměru 225/40 a vzadu 245/40, výkonnější brzdová soustava od Bremba s předními kotouči průměru 340 mm a zadními kotouči průměru 330 mm využívá čtyřpístkové třmeny, přitvrzený podvozek a diferenciál s omezenou svorností. Interiér dostal sportovní sedadla s výraznějším bočním vedením.

Tyto úpravy jistě Hyundai Coupé vylepší jízdní vlastnosti ve sportovním duchu, vozu který se rozjede za 5,5 sekundy na stovku a dosáhne maximální rychlosti 240 km/h to jistě přijde vhod.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy