Citroen C4 levněji, základ se blíží čtvrt milionu

C4 | foto: Citroën

Citroen C4, dnes již poněkud obstarožní, příjemně klesá s cenou a nejlevněji je možné jej koupit za 254 tisíc korun.

Citroen zvolil cenovou politiku zaměřenou na komfort, proto v nejlevnějším provedení najdeme pouhopouhé dva airbagy, ale nahradí je například elektrické stahování oken, tempomat, palubní počítač a například dvouose nastavitelný volant. Klimatizaci je možné koupit za 42 tisíc korun, ale ve výbavě se spolu s ním objeví i rádio.

 

Teprve vyšší výbava, za kterou se připlácí 5 tisíc, tedy nejnižší cena je 304 tisíc, přidává pořádnou výbavu, tedy doplňuje počat airbagů na šest, umí chladit klimatizací a bezpečnost zaručí i ESP.

 

Na vrcholnou variantu SX Pack padne dalších 21 tisíc, majitel se ale bude moci těšit na automatickou klimatizaci, kůží potažený volant a například dešťový a světelný senzor.

 

Kupé má nabídku konstruovanou od základu jinak. Výbavy jsou dvě, VTR a VTS, mezi ně se dočasně vklínila edice By LOEB.

 

Základní VTR má za 304 tisíc v základu šestici airbagů, ESP, klimatizaci i rádio, v podstatě je srovnatelná s výbavou SX. By LOEB zlepší klimatizaci na automatickou přidá dešťový senzor a designový paket s plaketkou výrobního pořadí vozu. To vše za rovných 50 tisíc. Vrchol nabídky, VTS, stojí o 41 tisíc více, nabídne ale například parkovací senzory vepředu i vzadu, signalizaci tlaku v pneumatikách, nebo adaptivní světlomety. Čalounění má navíc prvky z ušlechtilé Alcantry.

 

Celý ceník je možné stáhnout na www.citroen.cz

 

Mezi námi, ceny to nejsou pěkné a jejich pokles je z hlediska kupujícího jistě chválihodný, ale minulý týden jsme představili zlevněný Renault Mégane. Jeho nejnižší cena je sice vyšší, Citroen je možné koupit za 254 tisíc, Mégane až za 267 tisíc, výbava je ale nesrovnatelná a to u novějšího auta s výkonnějším motorem

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy