VIDEO: Nové Volvo S60 detailně v HD

S60 | foto: Volvo

Prozatím ještě švédská automobilka Volvo neplánovaně zveřejnila nové teaser video na připravovanou druhou generaci sedanu S60. Objevilo se, jak se pomalu stává zvykem, na Facebooku.

Nové asi minutové video nabízí pohledy z mnoha netradičních úhlů včetně několika detailních záběrů. Poprvé si tak můžeme udělat představu o skutečných proporcích „es šedesátky“ v trojrozměrném prostoru. Za zmínku stojí i grafika koncových svítilen z LED, které za šera vytvářejí dojem hokejky. Že by záměrný odkaz na ve Švédsku tolik oblíbený sport?

Sériová verze sedanu vychází ze studie S60 Concept, kterou Volvo ukázalo světu na počátku letošního roku na detroitském autosalonu. Produkční model se pak poprvé naživo představí na jaře v Ženevě a na český trh se dostane v letních měsících.

Světovou premiéru si v novém Volvu S60 odbude i zdokonalený systém City Safety, který byl poprvé představen na crossoveru XC60. Nově by měl dokázat rozpoznat blížící se srážku s chodcem a v nízkých rychlostech dokonce vůz sám zastavit. Nechme se tedy překvapit.

Slíbené video si můžete prohlédnout i ve vysokém rozlišení zde na Facebook stránce Volvo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy