Nové diskuzní fórum AutoRoad.CZ

AutoRoad.CZ | foto: www.autoroad.cz

Vážení čtenáři, ve včerejších večerních hodinách bylo na serveru AutoRoad.CZ spuštěno nové diskuzní fórum.

Toto prostředí je určeno pro vás, čtenáře, naše moderátory a administrátory. Zde je možné  podrobně probrat vaše názory na nová, ale i ojetá auta, pochválit či zkritizovat nové modely světových automobilek a nebo jen přidat svůj názor k problematice automobilů a s nimi spojeným provozem na silničních komunikacích.

Je to jednoduché, v "Diskuzní skupině" založte své téma a diskutujte. A nebo naopak, diskutujte s někým, kdo už téma založil.

Doporučujeme si na fóru založit účet uživatele, který má jisté výhody, které anonymní diskutující nemá. Účet je zatím aktivní pouze na serveru AutoRoad.CZ, ale postupně budeme zprovozňovat fórum na serveru f1news.cz, rallyzone.cz a moto365.cz. A budete moci mezi fóry přecházet.

Brzy také zprovozníme diskuzi pod články. Každý článek bude jakési tématické vlákno v diskuzním fóru, budete mít tedy možnost přispívat buď ve fóru a nebo přímo pod daným článkem.

Fórum najdete v menu našeho serveru a nebo přímo na adrese http://forum.autoroad.cz

Postupně budeme vylepšovat na základě různých anket a příspěvků vás,  čtenářů jednotlivé funkce a doplňovat nové aplikace.

Chystáme také zajímavé příspěvky registrovaných uživatelů čas od času odměnit neméně zajímavou cenou. O tom, kdo dostane cenu rozhodne vždy plénum naší redakce. Určitě ale důvody budou ve fóru vždy zveřejněné.

Přejeme vám mnoho zajímavých zážitků s novým diskuzním fórem.

Redakce AutoRoad.CZ

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy