Škoda Auto – prázdninové slevy a klimatizace zdarma

Octavia | foto: Škoda Auto

Mladoboleslavská Škoda připravila na prázdniny pro své zákazníky speciální slevy na některé verze modelů Fabia, Octavia a Roomster. A navrch přihodí zdarma klimatizaci.

U Fabie se jedná o balíček Plus, který za cenu výbavy Classic obohatí auto o klimatizaci Climatic s automatickou regulací a centrální zamykání. Tedy celkem o prvky za 35.000 + 5.000 Kč. Ve výbavě Ambiente je místo centrálního zamykání (které je zde již ve standardu) součástí SunSet, tedy zatmavení skel v zadní části vozu.

U větší Octavie má zmíněný balíček název Prima. Například za karoserii liftback s motorem 1.4 MPI 59 kW zaplatíte jen 329.900 Kč včetně klimatizace. Vybírat ale můžete i variantu kombi a jiné pohonné jednotky.

Rodinný Roomster má v případě akční nabídky opět označení Plus. Ten s motorem 1.4 63 kW ve výbavě Roomster seženete za 299.900 Kč. Paket Plus navíc přidá klimatizace Climatic, elektricky ovládaná přední okna a centrální zamykání. V dražší verzi Style dostanete autorádio Dance s CD a MP3, zadní parkovací senzory, zatmavěná skla SunSet v zadní části vozu nebo třeba 15 palcová litá kola Line.

Celá akce platí až do 30. září letošního roku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy