TechArt se vyřádil na novém Porsche Cayenne diesel

Cayenne diesel by Techart | foto: TechArt

Techart, proslulá ladičská dílna, nemohla ve svém portfoliu opomenout tak očekávaný stroj, jakým je Porsche Cayenne diesel. Dala mu proto lehkou posilující kúru.

Máte pocit déja vu? Že už jste to někde viděli? Máte pravdu, TechArt svůj tuning částečně představil už v březnu a my o něm samozřejmě psali, ale nyní se mu podařilo svoji úpravu dokončit a poskytnout přesnější informace.

Velké SUV není ideálním sportovním vozem, to v žádném případě. Na druhou stranu, zachránil svého výrobce z velmi nezáviděníhodné finanční situace a přináší mu velkou porci zisku, proto je na něj třeba se dívat i takto.

O SUV na sportovno je evidentně zájem, vědí to i v TechArtu. Proto vdechli dieselu od Audi, který trůní pod kapotou tohoto Porsche, posilující dávku. výkon narostl o příjemných 50 koní ze 240 na 290, což stačilo k tomu, aby se zrychlení z klidu na stovku snížilo z 8,3 na 7,7 sekundy.

K tomu se samozřejmě přidává upravený podvozek a stylingový bodykit, který si můžete dopodrobna prohlédnout na přiložených fotkách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy