AAA Auto prodlužuje možnost výměny koupeného vozu ze tří na sedm dní

Brera | foto: www.autoroad.cz / Braňo Porubčan

Motoristé, kteří si koupí ojetinu v síti autobazarů AAA Auto mají možnost v případě, že jim nový vůz nevyhovuje, do týdne vrátit auto a vybrat si jiné. AAA Auto dle čtvrtečního vyjádření rozšiřuje lhůtu na vrácení vozu ze tří na sedm dní.

Pokud tedy zákazník zjistí, že se mu vybraný automobil třeba nevejde do garáže, nelíbí se rodině nebo mu například nevyhovuje vybraný motor, vůz jednoduše odveze tam, kde ho zakoupil, a místo něj si zvolí jiný. Ojeté vozy AAA Auto tak získávají konkurenční výhodu, protože prodejci nových aut takovouto výměnu neumožňují.

„Jedná se o další významné zprůhlednění a zkvalitnění obchodu s ojetými vozidly,“ uvedl generální ředitel skupiny AAA Auto Anthony James Denny. „Zákazník má jistotu, že pokud mu vybraný automobil z jakéhokoli důvodu nevyhovuje, může si místo něj vybrat jiný,“ dodal.

I přes garanci možnosti výměny zakoupeného vozu za jiný doporučuje Denny důkladnou zkušební jízdu, případně prohlídku s vlastním mechanikem. „Zákazník tak může už dopředu odhalit, zda vybraný vůz splňuje všechny požadavky budoucího majitele,“ řekl Denny.

Možnost sedmidenní výměny vozu se vztahuje na všechna vozidla s cenou nad 100 tisíc korun, se kterými nový majitel neujel více než 200 kilometrů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy