Volvo The Game – podrobné informace

Volvo | foto: Archiv AutoRoad.cz

Nedávno jsme na AutoRoad.CZ informovali o připravované počítačové hře Volvo – The Game, kterou chce švédská automobilka mimo jiné prezentovat nový koncept S60. Nyní byly k projektu uveřejněny další podrobné informace.

Oficiální cestou se tak například potvrdily spekulace o množství řiditelných aut. Zatímco dříve se hovořilo výhradně o studii nové „es šedesátky“, podle nejnovějších zpráv se skutečně dočkáme pěti dalších vozů.

Prvním z nich je model C30 závodící v letošním ročníku Švédského mistrovství cestovních vozů (STCC), druhým pak větší S60, který bojoval v témže mistrovství před pár lety. Nebude chybět ani model S40, který naopak prohání soupeře na britské půdě v šampionátu BTCC. Na své si ale přijdou i obdivovatelé klasického hranatého Volva. Model 850 Estate rovněž ze šampionátu BTCC doplní ještě legendární Volvo 240 Turbo.

Všechny zmíněná vozítka budete moci prohnat na dvou tratích: Gothenburg Eco Drive Arena ve švédském Göteborgu a Chayaka outside Kiev na Ukrajině.

Přestože je hra proklamována spíše jako simulátor, pro ty méně zdatné bude připravena celá řada pomocníků ve formě tří režimů obtížnosti: Novice, Semi-Pro a Pro.

Volvo The Game bude uvolněna zcela zdarma již 26. května a stáhnout si ji budete moci na oficiálních stránkách automobilky www.volvocars.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy