AAA Auto rozšiřuje svou rumunskou síť

ilustrační foto | foto: Archiv AutoRoad.cz

Český prodejce ojetých vozů, společnost AAA Auto otevře se svým partnerem, rumunskou firmou New Kopel, prodejny ve čtyřech nových rumunských městech.

Provozní leasing, pronájem vozů a prodej ojetých aut bude rumunská firma AAA New Kopel nabízet ve spolupráci s firmou Romil Service, která je dealerem vozů Fiat a Iveco na rumunském trhu.

Nová střediska firmy budou otevřena ve městech Bacau, Iasi, Suceava a Canstanta.

"Když se v únoru tohoto roku rozhodly společnosti Sixt New Kopel a AAA Auto spojit své operace, bylo to nejlepší možné strategické rozhodnutí, které mohly udělat," řekl Dudy Perry, generální manažer společnosti AAA New Kopel.

Sixt New Kopel a AAA Auto vytvořila v únoru na rumunském trhu v společný podnik. Majoritním vlastníkem firmy je Sixt New Kopel s 95procentním podílem. AAA Auto má zbylých pět procent, v budoucnu ale bude mít možnost podíl navýšit až na 49 procent.

"Nová firma AAA New Kopel tak bude pokračovat v naší tříleté spolupráci s divizí Sixt Rent a Car na trhu s ojetými vozy," řekl Mihai Pascal, manažer společnosti Romil Service. Ta v loňském roce dodala 1 600 vozů.

New Kopel, dceřiná firma izraelské společnosti Shlomo, vstoupila na rumunský trh v roce 2005, když převzala místní firmu Union Motors.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy