Přerod Auto-News.CZ do nového AutoRoad.CZ

AutoRoad.CZ | foto: www.autoroad.cz

Asi jste si nemohli nevšimnout velké změny, která se kolem vás udála. Z portálu auto-news.cz se vyklubal o mnoho modernější nový server AutoRoad.cz.

Věříme, že změna bude pro všechny čtenáře jen a jen pozitivem. Kromě nového designu, který je modernější a přehlednější, je zároveň i informativnější, jedním pohledem zjistíte mnohem více informací než dosud.

Nové logo, nový design a nový název, to vše je především novým obalem pro stávající a kvalitní zpravodajství, na které jste byli vždy zvyklí. O další zlepšování kvality našeho webu se budeme přirozeně snažit i nadále a právě nové možnosti nového systému nám v tom budou pomáhat. Čekejte zajímavé články i zajímavé testy. S novým vzhledem padla i jedna ze starých a velkých slabin, totiž fotky v nízkém rozlišení. Nyní si můžete na svých velkých displejích užívat kvalitní obrázky.

AutoRoad.cz, to není jen nový kabát, je to i nový a mnohem výkonnější systém, který je připraven pro řadu nových funkcí, které jsou v tuto dobu ve vývoji. Naši programátoři nelení a stále pracují na dalších vylepšeních, půjde především o nové, vylepšené diskuze a diskuzní fórum, která uvidíte již zanedlouho. Ve všech nových projektech připravujeme mnohem větší interaktivitu než dosud. Budeme praktičtější i zábavnější.

Věřím, že v novém kabátku svého oblíbeného serveru se rychle zorientujete a budete ho mít mnohem raději, než ten starý. Stejně jako my.

Za redakci AutoRoad.cz
Marek Litzman

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy