Audi R4 - tak prý zase bude

Audi | foto: Audi

Audi R4 se brzy stane mýtickou postavou. stále se mluví o tom, že jednou bude, podruhé zase nebude... a teď že zase bude. Bude ovšem jiná, než jak jsme ji čekali, bude totiž mnohem koncernovější.

V okurkové sezoně, která následuje po každém větším autosalonu, se množí spekulace, kterými motoristické weby pokrývají své stránky. V poslední době se kupříkladu hodně mluví o budoucím Audi R4.

O menším Audi R4 se začalo mluvit téměř ihned, co se objevily informace o velkém Audi R8. Mělo jít taktéž o sporťák s motorem uprostřed, který by sdílel díly s Porsche Boxster a Cayman.

I přes různá prohlášení o tom, že R4 není v plánu, tu a tam prosvitne informace, že tato myšlenka plánovače z Ingolstadtu stále neopustila.

Poslední spekulace, které už se zdají být uvěřitelné, se zakládají na konceptu Volkswagen BlueSport Concept, který jsme viděli v Detroitu. Otázkou je, do jaké míry a zda vůbec, ale Volkswagen je známý tím, že když už něco vyvine, chce s tím působit na všech polích. Ostatně mluvilo se o tom, že BlueSport by se mohl dostat i do portfolia Škody...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy