Lamborghini Academy 2009 - chcete se svézt?

Lamborghini | foto: Archiv AutoRoad.cz

Italský výrobce supersportů Lamborghini připravuje pro majitele těchto aut i všechny nadšené fanoušky zajímavou akci – Lamborghini Academy 2009.

Jedná se sadu tří kurzů, v nichž zkušení instruktoři naučí zájemce základy ovládání i pokročilé sportovní jízdy právě s vozy Lamborghini.

Lamborghini Track Academy je určen pro začátečníky jako vstupní bod do dalších úrovní. S modelem Gallardo LP 560-4 se zde vycvičí v základech řízení těchto pětisetšedesáti koňových bestií na cvičišti i závodní dráze v malých i velkých rychlostech.

Pokročilejší účastníci se pak mohou zdokonalit v Advance Academy. Tento kurz je už prováděn výhradně na okruhu s cílem naučit zájemce skutečnému závodnímu umění. Najíždění do zatáček, hledání vhodné stopy, udržení koncentrace, apod. V této úrovni vás pustí také za volant vlajkové lodi automobilky – modelu Murciélago LP 640 s dvanáctiválcovým motorem o objemu 6.5 l, výkonem 640 k a stálým pohonem všech kol.

Specialitkou je potom Winter Academy. Jak už název napovídá, půjde o dovádění na sněhem pokryté závodní dráze. Tentokrát opět s vozem Gallardo LP 560-4.

Všechny kurzy jsou určeny jak pro majitele supersportů Lamborghini, tak běžnou veřejnost. No běžnou. Spíše tu, která nemá hluboko do kapsy. Ceny začínající na 3.900 EUR za základní Track Academy rozhodně nejsou pro každého. Pokud jste se i přesto nechali svést a chce se svézt, podívejte se na oficiální web projektu www.lamborghiniacademy.com.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy