Co koupit náročné přítelkyni?

7 AC Schnitzer | foto: AC Schnitzer

Pokud máte náročnou partnerku a přemýšlíte, co by ji udělalo radost na vánoce, můžete už starosti pustit z hlavy. Jako každý rok i letos ve Spojených státech vyšel katalog s luxusním zbožím Neiman Marcus. A je plný báječných tipů na vánoční dárky pro milionáře.

Jedním z horkých vánočních nápadů je i individuálně upravené nové BMW řady 7. Bude mít speciální odstín černého laku a interiér z kůže v barvě šampaňského. Takovou barvu  žádné jiné auto mít nebude. Pod kapotou se na vás bude těšit osmiválec s objemem 4,4 litry, s dvojitým turbem a výkonem 400 koní. Další perličkou je speciální vyhřívání a ventilace předních sedadel s různými stupni nastavení. Jako mašle na dárku v tomto případě poslouží výlet do Evropy, kde se noví majitelé vozu setkají s inženýry a designéry, kteří ho navrhovali.

Pokud jste po celý rok pečlivě házeli korunky do prasátka, pak vás určitě nezaskočí cena za tento vskutku originální dárek, jenž stojí 160 tisíc dolarů. Ale pozor na cenovky pod vánočním stromečkem, ženy si toho hned všimnou…

Otázkou je, jestli individuálně upravené BMW řady 7 je pro vaši přítelkyni dost dobré. Jestli totiž její ženskou ješitnost nepoškádlí skutečnost, že ve stejném automobilu se bude na celém světe vozit i dalších dvacet devět lidí.  Přesně třicet kousků toho jedinečného vozidla bude vyrobeno. Loni byl místo BMW nabízen Maserati Quattroporte nebo Aston Martin DB7.

Pokud plánujete méně okázalého Ježíška, pak doporučujeme koupit pod stromeček alespoň katalog, který nabízí tyto vykutálené tipy na vánoce. Jeho cena je 15 dolarů. Když se tedy ve vytouženém voze neprojedete, můžete si ho alespoň pečlivě prohlédnout a třeba zvolíte jiný dáreček. Že by třeba drahé kameny?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy