Hyundai oficiálním sponzorem oskarů

Genesis | foto: Hyundai

Předávání filmových cen oskarů bylo po minulých jedenáct let sponzorováno automobilkou GM. Po marketingových škrtech a všeobecných úsporách se ale GM na příští rok sponzorem oskarů nestane. Nahradí jej Hyundai.

A reakce to byla okamžitá. Původně se očekávalo, že s obsazením hlavního sponzora bude problém, protože americká ekonomika není v nejlepším stavu. Pomoc se ale objevila ze zámoří. Korejci vycítili příležitost se zviditelnit a nezaváhali.

Televizní stanice ABC si tak může oddychnout a Hyundai se může radovat. Spolu s finále Superbowl jde v americe o nejsledovanější pořad. Reklamní přestávky jsou tak velmi drahou záležitostí, ovšem s velmi dobrou sledovatelností.

Hyundai prozatím podepsal blíže nespecifikovanou část z celkového reklamního prostoru nabízeného během celého procesu předávání cen. Jisté ale je, že jde o největšího sponzora večera.

Hlavním prezentovaným produktem má být nový model Genesis. Celá tato skutečnost jenom potvrzuje to, jak si je korejská automobilka jistá úspěchy svého největšího modelu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy