... Mazda3 opět bodovala!!!!

Evropská komise složená z téměř šedesáti předních evropských motoristických novinářů dne 18.11.2003...

oznámila výsledky prestižního ocenění "Car of the Year 2004". Mazda stejně jako loni výrazně zabodovala a zopakovala svou druhou pozici s novinkou Mazda3 (poznámka: loni obsadila druhé místo Mazda6).

O druhou pozici se letos Mazda3 dělí s novým Golfem. První místo obsadil Fiat Panda, třetí místo si připsal Avensis, čtvrté Meriva, páté BMW a konečně šestou příčku obsadila Micra.

Generální ředitel společnosti Auto Palace Praha, k.s., importéra vozů Mazda pro český trh, ing. Jindřich Nevrla k výsledkům evropské ankety uvedl:

"Mazda se stejně jako loni umístila na druhém místě. Je to obrovský úspěch. A nebudu přehánět, když řeknu, že největší jaký kdy japonská automobilka v Evropě dosáhla. Mazda3 získala stejný počet bodů jako nový VW Golf, který je již po řadu let jedním z nejprodávanějších vozů v Evropě. To vše jen dokazuje obrovský inovační rozlet a potenciál Mazdy, která uvedla za 18 měsíců 4 zcela nové modely. A navzdory celkovému poklesu prodejů aut v Evropě zaznamenala více než třetinový nárůst prodeje. Díky nové Mazdě3 se dá tento trend očekávat i v roce 2004."

Mazda CR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy