Detaily nového sportovního konceptu Honda OSM

OSM | foto: Honda Motor

Jak jsme již avizovali, Honda do Londýna dopravila studii sportovně ekologického konceptu. Ačkoliv mluvčí Hondy ustavičně tvrdí, že nejde o nástupce legendární S2000, dá se mluvčím v takových věcech věřit?

V Hondě dostali úkol vymyslet něco ekologického, avšak podporujícího řidičské zážitky. Vznikl koncept OSM (Open Study Model), který se ukáže na autosalonu v Londýně.

Tento kabriolet téměř všichni novináři považují za nástupce legendárního kabrioletu S2000. Sama Honda ale tvrdí,  že s S2000 má souvislost jen v otevřenosti, řidičských zážitcích a znáčku Honda. O nástupce prý rozhodně nejde. Tak uvidíme co se z toho vyvrbí. O sériové produkci prý také ještě není rozhodnuto.

OSM ale vypadá, že to k produkce nemá až tak daleko. Odmysleme si hi-tech světlomety a máme pěkné a životaschopné auto. Interiér je zase pouze stylizovaným kokpitem Hondy Civic, přesně respektuje její rozložení přístrojů a jako celek se mu velmi podobá.

Podrobné informace o technice stále čekají na zveřejnění, za povšimnutí ale stojí použití sekvenční převodovky s pádly pod volantem.

Tak co, kdy a jak ho uvidíme?

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy